Serveis de Suport a persones i famílies

· CORONAVIRUS ·

AMPANS té en marxa equips multidisciplinaris per atendre de forma telemàtica les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual confinades amb les seves famílies. L'entitat posa a disposició de les famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual entre els seus membres, ja siguin menors o adults, l'atenció personalitzada d'un equip multidisciplinari a través d’ un servei telemàtic que és gratuït i confidencial.

Arran de la crisi sanitària originada per la COVID-19, les famílies amb persones amb discapacitat intel•lectual han de fer front a situacions complexes i desconegudes com el confinament. Des de l’ordre dictada per les administracions com la principal mesura per lluitar contra la pandèmia, no poden assistir als centres de dia o centres ocupacionals i han vist alterades les seves rutines.

L’entitat ha organitzat diversos equips multidisciplinaris per ajudar les persones i les famílies a superar aquest moment tan complicat i a poder entendre i portar millor dins de casa, la situació que s’està vivint. Els equips contacten amb les famílies a través de la videoconferència, el whatsapp, el correu electrònic i la trucada telefònica, si cal, a més de múltiples programes i aplicacions que faciliten les comunicacions virtuals.

Els centres i serveis que ofereixen atenció personalitzada són: 

Escola d'Educació Especial

Llars d’infants i adolescents

Servei Prelaboral

Centre Ocupacional (SOI/STO)

Centre Especial de Treball (USAP)

Servei d’Inserció

Centre de Noves Oportunitats

CONTACTE FAMÍLIES

 

AMPANS posa a disposició de les famílies el correu electrònic per a consultes i atenció personalitzada.
serveissuport@ampans.cat

Recursos pels dies de confinament

Recursos TIC
Image
Manualitats i Benestar
Image
Calendaris i Rutines
Image