QUI SOM

AMPANS som una fundació amb una trajectòria de més de 50 anys d'història al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, i també persones en situació de vulnerabilitat.  Des del compromís amb les persones, treballem per promoure l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral, procurant suports, orientació  i acompanyament, fomentant la capacitació, l'apoderament i les xarxes de relació social i personal de les persones per a les quals treballem.

Acompanyem i donem suport a les persones i a les seves famílies en serveis d'escola d'educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela, fomentant l'autonomia i el respecte als drets i oportunitats.

En l'àmbit laboral, creem empreses i serveis que donen feina a més de dues-centes persones amb discapacitat i amb necessitats de suport en els sectors de jardineria i Garden, neteja, manipulats, arts gràfiques, medi ambient, restauració (Canonge), formatgeria (Formatges Muntanyola) i vins (Vins Urpina).

Estem compromesos amb una gestió ètica amb la finalitat d’aconseguir el respecte als drets fonamentals de les persones amb discapacitat intel·lectual, la promoció dels valors democràtics i les bones pràctiques.

El nostre model d'atenció es defineix per:

  •  Continuïtat assistencial
  •  Inclusió
  • Calidesa en el tracte
  •  Equipaments confortables i adaptats
  • Propers a les persones i a les famílies
  •  Formació i recerca
  • Qualitat dels serveis

 

MISSIÓ

VISIÓ

VALORS

Acompanyar i donar suport a les persones amb discapacitat intel·lectual o en situació de vulnerabilitat en el desenvolupament del seu projecte de vida, garantint els seus drets i la sostenibilitat d'AMPANS, amb una clara voluntat de transformació social.

Ser una organització referent en la prestació de serveis i suports a les persones en situació de vulnerabilitat que es distingeixi per l'excel·lència en la gestió i el valor que aporta a la societat.

Respecte
Amabilitat i tracte humà
Qualitat
Professionalitat
Responsabilitat
Compromí

PATRONAT
CONSELL ASSESSOR
CONSELL ASSESSOR

Més informació

TRANSPARÈNCIA
TRANSPARÈNCIA

Més informació

IMPACTE ANUAL
IMPACTE ANUAL

Més informació

PREMIS
TRAJECTÒRIA
TRAJECTÒRIA

Més informació

ALIATS I COL·LABORADORS
ALIATS I COL·LABORADORS

Més informació

AMICS D'AMPANS
AMICS D'AMPANS

Més informació