SERVEIS A LES EMPRESES 
 AMPANS treballa creant i gestionant programes i suports amb empreses de la comarca que aposten per la inclusió laboral de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat, aportant valor als equips de treball i a l'empresa.
PREMI AMPANS I EMPRESA
 Trobada biennal que reuneix clients i proveïdors d'AMPANS per reconèixer i agrair la confiança i el compromís pel que fa a la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual.
CENTRE ESPECIAL DE TREBALL (CET)
 Quan la incorporació a l'empresa ordinària no és possible, creem empreses pròpies, impulsem oficis i emprenem negocis per obrir un ampli ventall de possibilitats per tal de trobar el lloc ideal per a la persona.
ELS NOSTRES CLIENTS
Gràcies a la confiança dels nostres clients podem fer viables els projectes que impulsem per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat.
ELABORADORS
 Urpina ens ha obert noves oportunitats en el sector agroalimentari i hem pogut generar llocs de treball mitjançant una formatgeria, una granja de cabres i vinyes, que elaboren productes d'alta qualitat. 
CLUB AMICS D'AMPANS
Els Amics d'AMPANS ajudeu a crear oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual, alhora que aconseguiu avantatges als nostres establiments comercials.