CONGRÉS DE CONDUCTA
 AMPANS, en aliança amb Althaia, organitza de forma biennal aquest congrés que reuneix a destacats especialistes del sector per fomentar la innovació i la recerca sobre alteracions de conducta. 
PROJECTES EUROPEUS
 AMPANS, com a membre directiu de l'Assemblea General d'ARFIE, participa en l'impuls de diversos programes d'àmbit europeu per a la millora d'oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats de suport especial.
PREMI D'INVESTIGACIÓ I INNOVACIÓ
 AMPANS convoca de forma biennal aquest premi, que reconeix el treball de persones, equips i entitats per promoure el coneixement i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns del desenvolupament.
INMENS
 AMPANS i Amalgama7 posen en funcionament una web de coneixement i serveis sobre alteracions de la conducta en joves i adolescents.
PREMI INSERT
Premi a la creació audiovisual de persones amb discapacitat intel·lectual, en el marc del Festival Clam, el Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya.

SERVEIS A PROFESSIONALS

CENTRE DE RECURSOS
L'Escola d'Educació Especial Jeroni de Moragas desenvolupa programes de suport a l'Escolarització d'alumnes amb discapacitat als centres ordinaris. 
POSTGRAU
Postgrau en Malaltia Mental i Alteracions de la Conducta en Persones amb Discapacitat Intel·lectual impulsat per AMPANS i Althaia, que es desenvolupa a la UVIC-UCC.
SUPORT I ASSESSORAMENT EN TRASTORNS DE L'ESPECTRE AUTISTA
 Compartim la nostra expertesa, formació i especialització, especialment amb els centres educatius.
ENTIGEST
AMPANS compta amb aquest software de gestió per a entitats del sector que ha permès agilitzar la informació entre professionals. 
ABORDATGE I PREVENCIÓ DELS TRASTORNS DE CONDUCTA
Abordatge de forma positiva dels trastorns del comportament en l'aplicació del model de Suport Conductual Positiu.
APP & TOWN COMPAGNON
Es tracta d'una aplicació per millorar la vida dels ciutadans amb dificultats en la mobilitat urbana i donar-los eines per poder-se moure per la ciutat.
SERVEI DE SUPORT A LA INCLUSIÓ
AMPANS assessora, forma i dóna suport als serveis públics i comunitaris per facilitar la comprensió per part de persones amb dificultats cognitives o de comprensió.
GUTTMANN NEURO PERSONAL TRAINER
És una plataforma de tele-rehabilitació que proporciona tractament personalitzat en funcions superiors (atenció, memòria, llenguatge...)